Friskare Företag

Vi drivs av att skapa hållbar hälsa. Vi vet att vi kan åstadkomma det hos enskilda människor, det har vi gjort i över 12 år. Men vi tror också att vi kan bidra till att skapa en friskvård värd namnet på ert företag. För att åstadkomma detta krävs gemensamt hårt arbete, nya synsätt och engagemang.

Hur mycket kan ert företag spara?

Sjuklönen du som arbetsgivare betalar för en sjukskriven anställd är cirka 2000 kronor per dag och räknar man in kostnader för vikarie blir det nära 3000 kronor – också per dag.

Om ett företag som har 20 heltidsanställda med sju sjukdagar per person och år, vilket är genomsnittet för Sverige, sparar man 50.000 kr per år med en minskad sjukdag per person.

Utöver besparingen får du naturligtvis friska och glada medarbetare.

Vi på K4 Naprapati & Träning är experter på att förebygga, behandla och rehabilitera smärttillstånd och försämrad funktion i rygg, leder och muskler. Vi är dessutom personliga tränare och ser träning som en viktig del i vårt arbete.

Vårt bästa recept för Friskare Företag är just gruppträning i förebyggande syfte. Det skapar en positiv arbetsmiljö och glada, friska och starka kollegor.

Vi erbjuder:

  • Naprapatbehandling eller massage på plats hos er, alt att era medarbetare bokar in ett besök på vår klinik
  • Individanpassade rehab- och träningsprogram
  • Hälsoscreening
  • Ergonomi på arbetsplatsen
  • Gruppträning i förebyggande syfte