TRÄNING

Hos oss kan du välja den träningsform som passar dig bäst. Vi erbjuder olika typer av gruppträning och personlig träning (PT). Du kan välja att boka ett tillfälle, en hel termin eller att skaffa klippkort för de olika träningsformerna.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!

Läs mer om våra olika pass

HELKRAFT

Ett träningstillfälle à 60 min enligt HelKraft.

250kr / gång

BOKA TRÄNING

PT

Ett träningstillfälle à 60 min med en PT.

950kr / gång

BOKA TID

HELSTYRKA

Träning under en period enligt HelStyrka.

Från 2 100kr*

KONTAKTA OSS
Vi erbjuder även klippkort och terminskort för dig som vill träna lite mer. Ett klippkort (2 000 kr) innehåller 10 stycken träningstillfällen att fördela hur du vill på våra ordinarie pass. Ett terminskort (2 650 kr per termin / 2 250 kr för LunchStyrka) innehåller 15 stycken träningstillfällen, med säkrad plats på ett pass i veckan.

För dig som tränar med personlig tränare erbjuder vi även mängdrabatt. 5 gånger ger 20% rabatt och 10 gånger ger 25% rabatt.

*En period är 6 veckor (12 pass). Det finns även möjlighet att boka hela terminen (16 veckor och 32 pass) för 4 000 kr. Uppehåll för höstlov vecka 44.

TRÄNINGSSCHEMA

Måndag

 • Kraft

  -

 • HelStyrka

  -

Onsdag

 • Hel

  -

 • HelStyrka

  -

Fredag

 • LunchStyrka

  -

VÅRA TRÄNINGSPASS

På K4 jobbar vi med rörelse på olika sätt. Vi tänker HelKraft, ett koncept där vi stärker alla delar av kroppen. Muskler, leder, blodomlopp och nervsystem främjas utan onödig belastning.

Vi erbjuder även olika styrke-pass, då fördelarna med styrketräning är många, oavsett vad du har för mål med din träning eller hur dina förutsättningar ser ut. Några av fördelarna är ökad muskelstyrka, starkare skelett och förbättrad mental hälsa. Vår övertygelse är att alla kan styrketräna!

Vi ser dina förutsättningar, oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren, och drivs av att du därifrån ska nå det mål du har med din träning!

Hel

I Hel jobbar vi med att optimera rörelserna i kroppens leder.

Med tankar, inspiration och övningar från olika former av rörelseträning mjukar och stärker vi upp kroppens leder på bästa sätt.

Ett pass med HEL är 60 minuter.

 • Drop-in i mån av plats

Kraft

I Kraft belastar vi både muskler, blodomlopp och nervsystem.

I KRAFT belastar vi både muskler, blodomlopp och nervsystem. Vi tränar igenom hela kroppen funktionellt och använder oss av gummiband, vikter eller bollar som belastning.

Ett pass med KRAFT är 60 minuter.

 • Drop-in i mån av plats

HelStyrka

HelStyrka är antingen för dig som vill komma igång med din träning och få till en träningsrutin, eller för dig som redan tränar men önskar en motiverande och inspirerande nystart!

Vi träffas två gånger i veckan under sex veckor och tränar tillsammans i små grupper. Fokus i HELSTYRKA ligger på säker, rolig, målinriktad och motiverande styrketräning där alla kan vara med, nybörjare som mer erfaren!

Utöver detta får du som deltagare en timmes individuell konsultation fördelat på två tillfällen, ett före och ett efter de sex veckorna!

Ett pass med HELSTYRKA är 60 minuter.

Bas

Bas bygger på styrketräning i cirkelform där vi jobbar med effektiva, enkla övningar för att stärka muskler och leder. Fokus ligger på styrka, rörlighet och balans.

Vi arbetar med varierade övningar med hjälp av kroppen eller olika redskap. 

Detta pass är för dig som är äldre, kanske vill börja träna efter sjukdom eller utmattning, eller dig som av andra anledningar vill träna kroppen i ett lugnare tempo.

Ett pass med BAS är 45 minuter.

 • Drop-in i mån av plats