HELSTYRKA

Vi på K4 kommer att erbjuda HelStyrka, bootcamp med fokus styrketräning efter dina förutsättningar.

Fördelarna med styrketräning är många, oavsett vad du har för mål med din träning eller hur dina förutsättningar ser ut. Några av fördelarna är ökad muskelstyrka, starkare skelett, högre förbränning och förbättrad mental hälsa. Det finns många sätt att variera styrketräning på, både med din egen kropp och med redskap, inomhus som utomhus. Vår övertygelse är att alla kan styrketräna!

Vi ser dina förutsättningar, oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren, och drivs av att du därifrån ska nå det mål du har med din träning! HELSTYRKA – bootcamp, antingen för dig som vill komma igång med din träning och få till en träningsrutin, eller för dig som redan tränar men önskar en motiverande och inspirerande nystart!

HELSTYRKA – KONCEPT

  • Två pass per vecka under sex sammanhängande veckor
  • En timmes individuell konsultation fördelat på två tillfällen, ett före och ett efter de sex veckorna!
  • Funktionell träning i små grupper med fokus på säker, rolig, målinriktad och motiverande styrketräning
  • Anpassad träning där alla kan vara med, nybörjare som mer erfaren!

HelStyrka

1 800 kr

HELSTYRKA – TRÄNARE

Jag som håller i HelStyrka heter Malin Selgerudh, jag är utbildad personlig tränare och gyminstruktör. Jag har lång erfarenhet av styrketräning och har också tävlat i styrkelyft. Jag anser att träning i allmänhet och styrketräning i synnerhet är för alla, oavsett dagsform, ålder eller kön.

Styrketräning ska vara rolig, motiverande, långsiktig och hållbar – och alla har vinster att hämta i styrketräning!